Frontális támadás a Liget ellen!

2014. július 01. 20:23 - Kamerás Iván

 

A múlt héten megtudhattuk, hogy pontosan mekkora áldozatokkal fog járni minden idők legnagyobb környezetrombolása, de más fronton is támadás éri Budapestet: lezárult a „Mi Placcunk - Mi Padunk” pályázat, amelyet a Liget Budapest Projekt hirdetett, hogy a környező kerületek legkreatívabb nebulói tervezzenek padokat, közösségi tereket (placcokat), melyekből a legjobbakat még az idén meg is valósítják. Remélem nem csak nekem gyanús a dolog, valószínűleg Várnaiék is vért izzadnak, hogy lehetne belekötni ebbe, gyaníthatóan a nyertes műveket a 200-300(400?) éves platánokból fogják kifaragni.  Na de félre a tréfát, remélhetőleg Iparművészeti Egyetemet (MOME) végzett emberként Zugló asszonyverő bombázója is belátja, hogy ez egy jó kezdeményezés. 

Pad3.png

 

Pad2.png

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lizse.blog.hu/api/trackback/id/tr446465091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toposz 2014.07.02. 09:51:31

Ez egy remek kezdeményezés! Több európai városban is csináltak már ilyet és nem volt olyan, ami rosszul sikerült volna. Csak támogatni tudom, ráadásul a gyerekeknek is öröm!

KunAndrás 2014.07.02. 10:09:57

Egyetértek az előttem szólóval. Színesebb lesz kicsit a város, jó kedvet csinál, a gyerekek meg megmutathatták kreativitásukat. Több helyen lehetne ilyen lehetőségeket teremteni budapesten.

Hashtag 2014.07.02. 11:02:45

Előremutató gondolat! Lehet, hogy jobb lenne, ha az egész várost gyerekek irányítanák? :)
süti beállítások módosítása